KUNDERNA HAR ORDET

(scrolla ner)

Hamburgsund – Tanum
Referenser
Efter en lång tids mental förberedelse så hade jag beslutat att sälja mitt och barnens underbara paradis. Vårt Kanebo skulle säljas! Det var så viktigt att jag skulle få en mäklare med den ”rätta” känslan för vårt paradis och se alla fina detaljer och den fantastiska miljön som Kanebo har runt sig.

Hade genast Mari i min tanke då jag mött henne förut och haft en mycket positiv bild av henne. Tacksam att Mari hade möjlighet att bli just min mäklare.

Med Maris engagemang, proffsighet, noggrannhet, samt hennes ödmjukhet så ”vilade” jag i ett väldigt lugn över denna försäljning som då var väldigt känslomässig för mig och mina barn…

Mari lyssnade på mina önskemål och jag fick den fina presentationen av Kanebo som den verkligen var värd.

Vi gjorde ”resan” tillsammans och det har blivit ett mycket fint minne för mig.

Jag rekommenderar dig varmt Mari till alla som går i försäljningstankar.

 Wenke Glädt

Stora Kornö – Lysekil
Referenser
Vårt hundraåriga sommarhus på en ö ute i den vackra Bohuslänska skärgården skulle säljas. Familjen var redo för detta men önskade ha hjälp med försäljningen av en mäklare som förstod värdet av huset annat än ur rent pekuniär synpunkt. Flera mäklare som inte verkade i området, gav oss enstämmigt rådet att vända oss till Mari som ansågs var en prydnad för branschen. Inte den billigaste, men den bästa!
Mari lyssnade noga på våra synpunkter och tog god tid på sig vid genomgång av hur försäljningens olika steg skulle genomföras. Vi fick goda råd och vi diskuterade ingående strategin för visning och budgivning. Alla olika dokument som skulle fram ordnade Mari utan problem eller suckande! En hundraåring har ju inte alltid ordning på myndighetspapper…
Efter att ha genomfört försäljningen kan vi inte annat än instämma i de goda omdömen som vi i förhand fick. Mari är en smart affärskvinna och har en sympatisk personlighet. Är engagerad och personlig utan att bli privat!
För oss är det en självklarhet att rekommendera Mari och för den händelse att det blir aktuellt för oss att sälja vår nuvarande bostad är det Mari den första som kommer att erbjudas uppdraget.

 Lena Maria och Svante Lindén

Hovenäset – Sotenäs
Referenser
Det var den största affären i mitt liv, dittills, och min första husförsäljning. Jag älskade huset, sjöbo’n och bryggan – allt!
Därför var det så fantastiskt att hitta en mäklare som kunde ta reda på och visa fram fastighetens alla kvaliteer, även de kulturella.
Det minutiösa förarbetet inför fotograferingar och visningar både på nätet och på plats, gjorde att resultaten lockade många och ”rätta” köpare.
Det bästa var ändå det professionella förhållningssättet i kommunikationen och transparensen mellan samtliga inblandade.
De tydliga förutsättningarna och konsekvensen i förhandlingarna var avgörande när min fastighet blev såld inom tre veckor från beslut att sälja till skrivet kontrakt.
Det drar en ”Sunnan” över säljare och köpare i norra Bohuslän när Mari Jankovski etablerat sig som mäklare där.

Sarah Isberg

Björnäs – Tanum
Referenser
Hej Mari!

När vi efter 50 års innehav väl bestämt oss för att sälja familjens charmiga, drygt 100-åriga västkusthemman i Bohuslän, bjöd vi förutom dig även in några andra mäklare som vid var sitt tillfälle presenterade sig och sin syn på försäljningen. Det formella intrycket kompletterat med vår magkänsla gjorde valet av dig lätt, något som kom att besannas med råge.
Du hanterade uppdraget på ett mycket professionellt sätt och du är dessutom en ovanligt sympatisk och förtroendeingivande person med hög integritet och med glimten i ögat. Din erfarenhet och dina mycket goda kunskaper präglade hela affären.
Från en realistisk och väl underbyggd värdering, via en bred och tilltalande annonsering i text och bilder, kontinuerlig återkoppling om läget, kloka råd under budgivningen, tillvaratagande av såväl vårt som köparens intresse, till avslut och undertecknande av köpehandlingar, höll du lugnt, sakligt och med stor finess i alla trådar. Du knöt till slut ihop det hela till allas belåtenhet – såväl vi säljare som köparna var mycket nöjda med såväl genomförandet som resultatet.
Vi kommer naturligtvis att varmt rekommendera dig till alla våra vänner och bekanta som planerar en fastighetsaffär i Norra Bohuslän! Om du så önskar får du gärna använda detta som referens i din mäklarverksamhet.

Vänliga hälsningar,

Katja och Anders Alheden

Treje – Strömstad
Referenser
Efter att ha haft ett flertal mäklare hos oss inför vår försäljning av vår gård började vi känna oss lätt förtvivlade.
Kändes inte bra med någon av dem.
Då dök Mari upp! Allt föll på plats.
Vi kunde tryggt lämna över alla våra bekymmer, problem, oro för räkenskaper, planering mm
Vi blev uppmuntrade, fick de bästa råd, från början till slut.
Alltid tillgänglig, otroligt noggrann, enorm förmåga till förhandling, korrekt information.
Dessutom gav hon oss råd vid vårt köp av vår nya bostad.
Vi rekommenderar henne på det varmaste!
Bättre mäklare går inte att hitta i Norra Bohuslän!

Lisbeth och Bertil Brohall

Rossö – Strömstad
Referenser
När vi beslutade oss för att sälja vår fastighet på Sveriges attraktiva västkust, var valet av fastighetsmäklare det viktigaste valet vi gjorde i processen. Redan efter första mötet med Mari beslutade vi oss för att här har vi kvinnan för uppdraget. Mari kan kort beskrivas som mycket ödmjuk och extremt professionell i sitt yrkesutövande. Genomförandet var perfekt helt från det att vi tog första kontakt, till dagen när alla formaliteter var fullförda och uppdraget slutfört. Hennes uppdrag gick ut på att hitta rätt köpare som var villiga att betala priset vi begärde, och inte bara att sälja huset fortast möjligt i en tuff marknad – och uppdraget genomfördes med bravur!
Till de som önskar att samarbeta med en seriös aktör, kan vi varmt rekommendera ett samarbete med Mari.

Stefan Andersson och Agathe Thorbjørnsen

Tjärnö – Strömstad
Referenser
Vi letade på måfå i telefonkatalogen efter en mäklare och tycker att vi drog högsta vinsten.
Redan dagen efter vårt första samtal kom Mari ut och tittade.
Inom en vecka hade fotografen varit ute och tagit inomhusmiljöer och filmat med en drönare.
Mari var mycket noga med alla papper och förklarade så vi förstod.
Efter tre visningar var köpet klart inom ca tre veckor och alla var nöjda och glada.

Lena och Bosse från Tjärnö

Bovallstrand  – Sotenäs
referenser
Takket være eiendomsmegler Mari Jankovski klarte jeg å selge hytta mi i Bovallstrand!! Det var ikke lett, men Mari  hjalp meg på alle måter gjennom. Mari er en profesjonell, omsorgsfull og meget engasjert megler. Hun viste empati og støtte, mens hun samtidig hadde oversikt over alle papirer og opplysninger som er nødvendig Hun brukte mye tid på visningene og det ga gode resultater.

Hun fikk tatt meget gode bilder og film av hytta og omgivelsene. Jeg anbefaler Mari på det varmeste!!

Ellen Strømme

Hamburgö – Tanum
Referenser
Vår tomt på utsidan av Hamburgö vid Boviken med en härlig utsikt mot Väderöarna har nu sålts.

Med en fin presentation, gjord med en drönare som gav både stillbilder och film lagd på Maris mäklarföretag Sunnanhems hemsida nådde vi precis de rätta köparna, naturligtvis var de från Norge.

Under försäljningsprocessen har vi haft lättsamma och även effektiva diskussioner om försäljningen m.m. Maris hantering med alla papper och alla tagna kontakter åt olika håll har imponerat på oss.

Maris proffsighet, lättsamma och alltid glada humör har gjort våra möten till trevliga stunder. Känns som om vi har fått en ny vän.

När affären var genomförd och de lyckliga norrmännen hade fått sin tomt på Hamburgön avrundade Mari affären med en flaska bubbel.

Med Mari och Sunnanhem är man i säkra händer.

Tipsu och Margit Jönsson

Hamburgsund – Tanum
Referenser
Mari som fastighetsmäklare arbetar mycket aktivt, har stor kunskap om tänkbara köpare, är noggrann och känner alla detaljer om objektet. Vår erfarenhet av hennes kunnande är enastående och hon lägger verkligen ned sig som ingen annan!

Anders och Monica Kumlien

Hunnebostrand – Sotenäs
Referenser
Jag träffade ett antal fastighetsmäklare inför försäljningen av vår bostad och det kändes som ett självklart val för mig att välja Mari Jankovski. Efter att ha låtit Mari sköta försäljningen av vår bostad kan jag konstatera att valet var helt rätt. Mari är en mycket pålitlig, engagerad, driftig, noggrann och resultatorienterad fastighetsmäklare. Samtidigt som hon är oerhört professionell i sin yrkesroll, är hon en mycket personlig, trevlig och tillmötesgående person. Mari värnade om att skräddarsy en försäljningsplan anpassad efter våra önskemål och förutsättningar. Hon lade stor vikt vid varje moment i försäljningsprocessen – från värdering till tillträde och hon fanns alltid till hands för att bolla uppkomna frågeställningar. Jag känner mig väldigt nöjd med hur Mari Jankovski utfört uppdraget och jag kan varmt rekommendera andra som går i försäljningstanker att kontakta henne!

Hanna Skånberg Christensson m. familj

Skree – Munkedal
Referenser
Vi sålde vår gård med hjälp av Mari Jankovski, mäklare av den bästa sorten. Vi fick omedelbart förtroende för henne, hennes sätt att sätta sig in i objektet från början, hennes noggrannhet, tempo, seriositet, kunnighet, kontakter med intressenter och hela tiden den information till oss hur budgivning framskred ekonomiskt och tidsmässigt. En avslutning av objektet med nöjda både säljare och köpare.
Vi vill varmt rekommendera Mari Jankovski för all sorts mäklartjänster.

Elisabeth och Guy Hansson

Klingeröd – Uddevalla
Referenser
Som säljare ser vi Mari som en utomordentligt pålitlig och noggrann person. Hon hade en synnerligen god förmåga att beskriva vårt objekt, och med mycket skickliga fotografer gjorde hon en ypperlig säljkatalog. Ja, det var faktiskt så att vi undrade, om vi var tvungna att sälja detta paradis! Våra kontakter var under säljtiden många, och vi kände oss alltid uppdaterade och välunderrättade. Vid de visningar vi deltog i var Mari alltid vänlig och samarbetsvillig mot de presumtiva köparna, och de tycktes ha stort förtroende för henne. Den slutliga överlåtelsen sköttes på ett föredömligt vis och till både köpares och säljares belåtenhet. Vi kan verkligen rekommendera Mari.

Margaretha och Tore Mehrstedt

Björnäs – Tanum
Referenser
Hei Mari,

Det er enkelt å beskrive vår opplevelse av deg som eiendomsmegler:
hvis vi senere har behov for å selge eiendom i Sverige så vil det være en enkel sak for oss å velge eiendomsmegler – det blir deg!
Det var høsten 2012 at vi fant vårt nye drømmehus i Fjällbacka og vi fikk det plutselig travelt med å selge det som hadde vært vårt fritidshus i over 6 år på Björnäs.
Du stilte opp på kort varsel og ga oss fra første stund trygghet på at du tok hånd om hele prosessen. Utarbeidelse av prospekt, fotografering og hele salgsprosessen ble gjennomført slik du hadde forklart på forhånd.  Vi oppnådde den prisen som vi håpet på.
Som norske selgere var det spesielt verdifullt at du hjalp oss med all nødvendig dokumentasjon og å skrive svensk selvangivelse slik at korrekt skatt på gevinst ble betalt til rett tid.

Mvh,
Arne Lundal 

Hovenäset – Sotenäs
Referenser
Mari Jankovski är en fantastiskt bra mäklare med hög kompetens och med ett stort intresse för sin uppgift. Hon har inte bara varit snabb med att återkoppla samt dokumentera utan även gett det lilla extra vilket har resulterat i en bra affär i vårt projekt på 32 parhus i Hovenäset. Vi kommer absolut att rekommendera samt använda Mari som mäklare i framtida byggprojekt.

Ola Andersson

Skottmossen – Strömstad
Referenser
Hej Mari!

Jag upplevde dig som en utomordentligt proffsig mäklare, kunnig, duktig, effektiv och mycket kundfokuserad. Jag har aldrig träffat en mer behaglig mäklare och heller aldrig känt ett större förtroende för någon mäklare. Kan tilläggas att jag har träffat många mäklare både på västkusten, i Stockholm och i Uppsala och jag aldrig blivit så väl omhändertagen som hos dig.

Många hälsningar

Katrin Friestedt Lönngren

Norra-Öddö – Strömstad
Referenser
Mari hjälpte oss att sälja vårt fritidshus utanför Strömstad. Hennes aktiviteter kring försäljningen av fritidshuset utanför Strömstad sköttes med stor noggrannhet  och yrkeskunnande. Det gäller hela vägen från värdering av fastigheten, annonsering och visning samt slutligen aktiviteterna kring försäljningen.

Bo Eriksson

Tjärndalen – Strömstad
Referenser
Vi hade besök av flera mäklare i samband med försäljning av vårt torp i Strömstad. Vårt val blev Mari som vi fick tillit till och som visade ett genuint intresse för uppdraget. Mari genomförde visningar och vi var hela tiden uppdaterade på status. Vi kan rekommendera Mari till alla som skall sälja och vi kommer gärna tillbaka till henne som kund.

Anne Rødal och Roger Andersson

Ramsvik – Sotenäs
Referenser
Mari är en supertrevlig mäklare, alltid tillmötesgående och mån om kundernas bästa. Aldrig har det varit några problem. Vi kan varmt rekommendera Mari – ni kommer att bli väl bemötta och nöjda med er försäljning!

Frank Karlsson, Mikael Karlsson och Rut-Marie Andersson

Solliden – Sotenäs
Referenser
Kan varmt rekommendera Mari som hjälpte oss att sälja vårt hus. Vi har känt oss trygga från första kontakten och under hela processen, allt utfördes professionellt och med stort engagemang och service. Om vi framtiden behöver mäklarhjälp vet vi vart vi ska vända oss.

Mia, Birgitta och Ingela

Björnäs – Tanum
Referenser
Jag är jättenöjd med Mari Jankovski som hjälpte oss att snabbt och enkelt sälja vårt sommarställe.
Mari höll kontakt med oss som säljare på ett effektivt sätt och vi hölls informerade under hela processen. Mari gav oss dessutom goda råd under försäljningstiden om prisbilden vi kunde förvänta oss på vårt hus. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som går i försäljningstankar!

Lisa Johansson

 

Öddö – Strömstad
Referenser
Mari Jankovski hjälpte oss att sälja vår fastighet på Öddö utanför Ström­stad. Mari var snabb att ta kontakt och hennes synpunkter om försäljningen var värdefulla. Vid våra kontakter var Mari vänlig och engagerad. Hennes presentation om vår fastighet var lockande, saklig och intressant. Mari var alltid tillgänglig för samtal och drev på för att få fram ett avslut. Hennes avslut av affären var praktiskt och bekvämt och avslutande synpunkter på pris m.m. har varit värdefulla.

Lars Ståhlberg

Centralt – Strömstad
Referenser
Vi fick ett gott intryck vid första mötet.
När huset skulle läggas ut på nätet lade Mari ner mycket jobb för att det skulle bli bra bilder och att huset skulle se attraktivt ut. Och hela tiden fick vi information. När det sedan skulle bli visning höll hon oss underrättade även där på ett fantastiskt bra sätt. Eftersom det var ett antal personer som var intresserade blev det budgivning och där fick vi hela tiden information vad som hände.
När försäljningen skulle avslutas skötes även detta på ett fantastiskt bra sätt.
En sammanfattning: Vi var helnöjda med Maris jobb i samband med försäljning av vårt hus. Vi kan rekommendera henne till 100%.

Karin H o Kerstin E

Galtö – Tanum
Referenser
Jag vill rekommendera Mari!
Proffsig
Snabb försäljning
Bra rådgivning
Trevlig
Kunnig
Följer upp även efter försäljningen!
Den bästa mäklaren jag haft kontakt med!

Gun Britt Lawurn

Hovenäset – Sotenäs
Referenser
När jag skulle sälja mitt fritidshus på Hovenäset, kontaktade jag Mari Jankovski. Upplevde henne som både seriös och noggrann – inget lämnades åt slumpen och huset såldes också till det pris jag önskat!

Margaretha Aagesen

Hamburgö – Tanum
Referenser
Fastigheten jag sålde var en tomt med ett fantastiskt läge, på Hamburgö. Jag tycker att upplägget med att marknadsföra fastigheten var superbt, bra bilder och presentation samt mycket hög nivå på service. Mäklaren var lättillgänglig, kunnig, trevlig och hjälpsam vid försäljningen. Och så gick försäljningen väldigt fort! Rekommenderar Mari varmt!

Åsa-Lena Warnholtz

Tullboden – Sotenäs
Referenser
Med facit i hand:
Vilken mäklare!
Toppenbetyg på alla punkter.
Rekommenderas verkligen.

Lars-Åke Heidengård

Bua – Sotenäs
Referenser
Är mycket nöjd med min mäklare!

Larry Levinson

Centralt – Tanum
Referenser
Är mycket nöjd med Mari. Kan varmt rekommendera henne till alla som vill sälja sin bostad och ställer gärna upp som referens, per telefon.

 Tom Tufte

Skee – Strömstad
Referenser
När jag skulle sälja mitt hus kom frågan vilken mäklare jag skulle anlita. Fick ett tips av en släkting om Mari. Jag ringde och fick kontakt. Mari ingav ett stort förtroende redan från början. Bestämde genast att henne skulle jag ha. Det var ett bra beslut. Hon var verkligen kunnig och berättade allt jag skulle tänka på och göra, så det var bara att följa hennes råd, eftersom jag var helt novis. Mari beställde fotograf och alla papper som skulle fram. Jag fixade inomhus så att det skulle se inbjudande ut när hon hade visningen. Det kom många intresserade köpare och huset var snabbt sålt. Jag vill på det varmaste rekommendera Mari!

Anna Mattsson

Torim – Tanum
Referenser
Så upplevde vi Mari: noggrann, positiv, lätt att prata med, handlingskraftig. Seriös och kompetent, vi fick kontinuerligt information.

Berit och Jan Siverhem

Hamburgsund – Tanum
Referenser
Vi är mycket nöjda med Maris hjälp vid försäljningen av vår fastighet. Hennes noggrannhet och förhandlingsförmåga, administration av affärshandlingar och presentationen av objektet med bild och text. Vi kan rekommendera Mari på det varmaste.

Elsie och Sven-Olov Granholm

Centralt – Munkedal
Referenser
Jag upplevde Mari omgående som dels professionell men även (och inte minst) väldigt trevlig. Från första början var det ordning och reda. För mig som gjorde min första husförsäljning var hon till stor hjälp med  alla moment som sker.

Martin Hultman

Fjällbacka – Tanum
Referenser
Mari är en duktig, tillmötesgående och pålitlig mäklare. Hjälper till med allt som rör försäljningen och allt praktiskt efteråt. Vi har anlitat Mari i samband med två försäljningar.

Agneta och Lennart Hansson

Slottet, Hamburgsund – Tanum
Referenser
Mari Jankovski är en mycket kunnig, korrekt och trevlig fastighetsmäklare. Utan tvekan kommer vi att anlita henne i framtida fastighetsaffärer.

Elisabeth Ivarsson

Hällevadsholm – Munkedal
Referenser
Året var 2010, då vi fick se den gula stugan i Björklövet. Underbart läge i Yllene, som efter varje besök blev bara bättre. Då kom en otäck tanke, klart att det är fler som tycker så! Första kontakten med Mari kändes mycket bra, hon informerade seriöst och noggrant om allt som en köpare behöver veta.

Några år senare anlitade mina syskon och jag Mari för att sälja vårt föräldrahem. Vid dessa köp- och säljuppdrag har Maris insats varit till full belåtenhet. Kan därför varmt rekommendera henne.

Raija Andersson

Sunnanhem