Att göra ett urval av hundratals under åren förmedlade bostäder är ingen lätt uppgift

Här är ett axplock, som jag med stolthet och glädje kan presentera, samtidigt som jag tackar alla uppdragsgivare för visat förtroende! • SÅLD

  TANUM - MJÖLKERÖD - EXKLUSIVT HUS MED MAGNIFIKT STRANDLÄGE

  Livsnjutare - välkommen hem! Strandfastighet med ett i särklass unikt läge och ett vackert, exklusivt hus från 2011, intill Saltpannans farvatten ut mot havet.

 • SÅLD

  SOTENÄS - BOVALLSTRAND - HÖGT OCH OGENERAT, MED VACKER UTSIKT

  Trivsamt havsnära fritidshus med tre sovrum och friggebod med gästrum. Härlig lummig trädgård, ogenerat läge. Gångavstånd till bad. Båtplats.

 • SÅLD

  SOTENÄS - RAMSVIK - FÖRSTA PARKETT, MED EN BETAGANDE VY ÖVER SOTEKANALENS BÅTLIV

  På första parkett, med en svårslagen utsikt över Sotekanalens båtliv ligger det gemytliga huset inbäddat i grönska. Från vardagsrumsfönstret blickar man ut över bryggan på endast några meters avstånd från huset.

 • SÅLD

  TANUM - HAMBURGSUND - EN BOHUSLÄNSK IDYLL, ETT HUS SOM ETT KONSTVERK

  Med en vidunderlig vy över det vackra bohuslänska landskapet, granne med klippor och hav, ligger Kanebo gård inbäddad i grönska. Fastigheten är belägen ca 4 km söder om Hamburgsund, omfattar ca 2 ha mark och är bebyggd med tre huskroppar: bostadshus, ekonomibyggnad och källarvind.

 • SÅLD

  TANUM - HAMBURGSUND - PÅ STRANDBACKEN, MED HAMBURGÖ I SIKTE

  Paradläge på Strandbacken! Högt, solrikt och västervänt läge på attraktiva Strandbacken i Hamburgsund. Gediget hus, gäststuga, väl tilltagen natur- och trädgårdstomt med rejäla västervända altaner i etage - här erbjuds betagande utsikt över sundet, sjöbodar och inloppet i sydväst.

 • SÅLD

  Tanum - Hamburgö - Tomt med ett oslagbart läge och strålande havsutsikt

  Läge, läge, läge! Naturtomt om 968 m² med ett oslagbart läge och strålande havsutsikt på eftertraktade Hamburgö. Första parkett till vackra Boviken och badrocksavstånd till barnvänlig badplats med sandstrand. Klippor och fantastiska naturupplevelser alldeles runt knuten. Gångavstånd till färjan till Hamburgsunds nöjesutbud och affärer.

 • SÅLD

  Sotenäs - Smögen - Exklusiv fastighet i absolut toppskick, ett stenkast från Smögenbryggan

  Den magnifika villan i tre plan är belägen alldeles i närheten av den berömda Smögenbryggan. Genom en mycket omfattande renovering under 2009 - 2010 har det återskapats en tidstypisk miljö med en ytterst smakfull, välbalanserad kombination av exklusiva moderna och klassiska materialval. Byggnaden har genomgående mycket hög standard både invändigt och utvändigt och blev år 2010 föremål för Sotenäs kommuns pris för bästa renovering.

 • SÅLD

  Sotenäs - Hunnebostrand - Ett hus med själ, ett hem för den kräsne

  I Hunnebostrands attraktiva, pittoreska kulturmiljö: pietetsfullt renoverat sekelskifteshus med en läcker kombination av gammaldags charm och helmoderna lösningar. Vidbyggt garage, parkeringsmöjlighet på uppfarten. Extremt välplanerad, tilltalade planlösning, härliga uteplatser och bedårande utsikt över havet och horisonten från "utsiktsrummet" på övre plan - ett tillfälle som inte får missas!

 • SÅLD

  Sotenäs - Ramsvik - Hus med potential och ett fantastiskt trevligt läge!

  Mycket trevligt hus och lillstuga på en fantastisk tomt med bra solläge och integritet, ett stenkast från Sotekanalen och Ramsvikslandet. Fastigheten ligger granne med naturreservatet Ramsvikslandet och Tryggö - ett eldorado för den friluftsintresserade, med fantastiska naturupplevelser och ett magnifikt klipplandskap av bohusgranit med inslag av ljunghedar och ängar.  Här finns vandringsleder med olika svårighetsgrad samt gott om pittoreska havsvikar och badklippor för den som vill bada och sola för sig själv. För den fiskeintresserade finns härliga fiskemöjligheter ett stenkast från fastigheten.

 • SÅLD

  Strömstad - Öddö - Naturskönt belägen tomt, bygglov finns!

  Vackert belägen tomt på natursköna Öddö. Tomten ligger inom detaljplanerat område, på kort gångavstånd till ett flertal badmöjligheter - både sandstränder och klippbad. Tomten består av både flat mark (den delen av tomten som vetter mot sydost) och berg (den delen som vetter mot nordväst). Från den del av berget som utgörs av grönområde, har man utsikt över Koster och Kosterfjorden. Området är exklusivt, med stora grönområden, generöst tillgagna, uppvuxna tomter och mycket bra integritet. Till Strömstad centrum tar du dig på ca 10 minuter, med bil.

 • SÅLD

  Strömstad - Öddö - Havsnära tomt om 2 630 m², på Öddö!

  Tillfälle! På natursköna Öddö erbjuds nu denna stora, idylliskt belägna sydvästvända naturtomt (hörntomt!) med havsutsikt. Tomten ligger inom detaljplanerat område, ca 150 m från havet, på kort gångavstånd till ett flertal badmöjligheter - både sandstränder och klippbad. Området är exklusivt, med stora grönområden, generöst tillgagna, uppvuxna tomter och mycket bra integritet. Till Strömstad centrum tar du dig på ca 10 minuter, med bil.

 • SÅLD

  Sotenäs - Hunnebostrand - Villakänsla!

  Villakänsla som måste upplevas! Mycket fräsch bostadsrättslägenhet i form av fristående hus om fyra rum och kök, i lugnt och barnvänligt bostadsområde i Hunnebostrand. Mysig trädgård med två altaner med bra solläge. Ett stenkast till dagis samt kort avstånd även till skola och centrum med dess affärsutbud, härifrån är det även gångavstånd till salta bad!  I månadsavgiften ingår carportsplats för en bil samt kallförråd.

 • SÅLD

  Tanum - Björnäs - Fritidshus med gäststuga och bastu. Båtplats ca 200 m från huset

  Halvvägs mellan Strömstad och Grebbestad, i Björnäs, erbjuds nu denna mycket hemtrevliga stuga med ett underbart läge och havsutsikt. Båtplats inom kort gångavstånd (ca 200 m från fastigheten) ingår i köpet! Stugan ligger på en lummig natur- och trädgårdstomt, med bra solförhållanden och god integritet. Tre sovrum, lättarbetat kök och generösa sällskapsutrymmen. Gäststuga med kökspentry och plats för 3 bäddar samt ytterligare en lillstuga med bastu och dusch.

 • SÅLD

  Strömstad - Tjärnö - Unikt tillfälle! Havsnära hästgård om ca 10 ha på Tjärnö

  Med ett idylliskt, helt ogenerat läge ligger denna bohuslänska gård omgiven av syrenhäckar, fruktträd och bärbuskar, på attraktiva Tjärnö. Gården omfattar ca 10 ha mark. Förutom bostadshuset - ett oerhört charmigt bohuslänskt hus från mitten av 1800-talet med en vacker utsikt över ängar och hav - finns även en isolerad friggebod, växthus, vedbod, lada med ateljé samt ett mindre förråd/bod vid bryggan. Gångavstånd till salta bad och till båtplatsen som ingår!

 • SÅLD

  Uddevalla - Sjöhagen - Exklusiv strandfastighet om 4,3 ha med utsikt över Gullmarsfjorden

  Med ett högt magnifikt läge och en oslagbar utsikt över Gullmarsfjorden ligger denna exklusiva strandfastighet om 43 520 m². Byggnaderna på fastigheten har en vacker inramning av träd och ligger inbäddade i grönska. Det finns flera soliga uteplatser samt egen brygga med möjlighet för djupgående båt. Stort gästhus av 1700-tals timmer och flera andra byggnader. Plantering av ädellöv om ca 1 ha. Läget är enastående vackert, fridfullt och helt ogenerat. En fantastisk fastighet som måste upplevas på plats!

 • SÅLD

  Tanum - Tegelstrand - Prisvärd havsnära tomt

  I attraktiva Tegelstrand, ett par kilometer söder om Hamburgsund, erbjuds möjlighet att avstycka tre havsnära tomter. De tilltänkta avstyckningslotterna ingår i ett nytt, detaljplanerat område, med högt läge och solmöjlighet hela dagen. Området angränsar till naturmark på baksidan.

 • SÅLD

  Munkedal - Centralt - Villa med butikslokal

  Rymlig, mycket välvårdad villa på två plan, med butikslokal och delvis inredd källare. Villan är belägen centralt i Munkedal och har en rejäl tomt som vetter mot baksidan, med en väl tilltagen altan och en insynsskyddad syrenberså i bästa solläge under alla tider på dagen.

 • SÅLD

  Sotenäs - Hunnebostrand - Fastighet med potential

  Fastighet med bra planlösning och stor potential, i den södra delen av Hunnebostrand. Den före detta skolbyggnaden består av ett inrett bottenplan samt en oinredd vind med (sommar)rum. Renoveringsbehov föreligger.

 • SÅLD

  Tanum - Skönvik - Skönhetsälskare, välkommen hem!

  Med ett i sanning idylliskt läge och en betagande utsikt över viken i Björnäs, halvvägs mellan Strömstad och Grebbestad, ligger detta oerhört charmiga bohuslänska hus med hänförande vackra proportioner och en snickarglädje som är en fröjd för ögat. Alldeles runt knuten finns ett flertal utmärkta badmöjligheter, såsom salta bad från bryggnockens stege ca 200 m från fastigheten, sandstranden på Östholmen eller den fina, barnvänliga badstranden på Raftötången med solskrevor, klippor och mysig tallskog i skugga. Till badstället på Pannberget tar man sig med cykel på ca en kvart.

 • SÅLD

  Strömstad - Källvik - Läge, läge, läge! Hus med havsutsikt i Källvik, båtplats följer

  Bohuslänsk idyll! Fastigheten ligger naturskönt och fridfullt, med fantastisk utsikt över Dynekilen. Bara någon minuts bilkörning till Strömstad centrum och dess affärsutbud - men det är nästan svårt att tro det, när man sitter på den härliga inglasade verandan eller på någon av uteplatserna och njuter av utsikten över båtbryggan och Dynekilen. Mycket välskött och tilltalande bostadshus samt förråd, vedbod och gästhus i separata byggnader. Båtplats på gångavstånd ingår. Fastigheten måste upplevas på plats!

 • SÅLD

  Sotenäs - Hovenäset - Nybyggt: hög standard med utsikt

  Modernt nybyggt radhus i Hovenäset. Påkostade materialval, fantastisk utsikt över hav och bohuslänsk natur. Närhet till golfbana och salta bad!

 • SÅLD

  Sotenäs - Todderöd - Lantligt läge, välvårdat hus

  Mycket hus för pengarna erbjuder detta trevliga hus om 110 m² med lantligt läge, men ändå nära till det mesta. Härifrån är det bekvämt pendlingsavstånd till Smögen, Kungshamn och Hunnebostrand samt till grannkommunerna Tanum och Munkedal. Det finns också en busshållplats i omedelbar närhet till bostaden.

 • SÅLD

  Tanum - Bro - Gårdskänsla

  Strax utanför Tanumshede ligger det vita huset med röda knutar och granitfot, med anor från början av 1900-talet. Väl tilltagen altan med solmöjlighet större delen av dagen. Lantligt och naturskönt läge, rejäl tomt, rymliga uthus (ladugård, magasin, garage).  

 • SÅLD

  Munkedal - Hällevadsholm - Charmigt, lantligt beläget

  Lantligt beläget, charmigt hus med potential och bra planlösning, strax utanför Hällevadsholm. Fina badmöjligheter i Aspen (insjö) på gångavstånd.

 • SÅLD

  Tanum - Fjällbacka - Läge, läge, läge!

  Enastående läge med storslagna panoramavyer över farvattnet och den genuina bohuslänska naturen med böljande berg och sjöbodar på rad. Mot söder kan man se Fjällbacka och utfarten mot Hamburgsund över Kråkholmen. Mot väster och Valön kan man beskåda båttrafiken på Fjällbackafjorden. Mot norr ligger Anrosälven som stillsamt flyter förbi Fjällbacka golfbana genom det pittoreska Mörhult med många sjöbodar och några yrkesfiskare än idag. Havet ser man överallt - även i husets alla tre sovrum vaknar man till havsutsikt!

 • SÅLD

  Strömstad – Rossö – Underbar villa fr 2009

  På idylliska Rossö, mitt i naturen och med salta bad runt husknuten, ligger denna fina villa från 2009. Elegant planlösning, Contura-kamin med täljstenstopp i vardagsrummet, två lyxiga badrum och en härlig, väl tilltagen tomt om 2 268 m² med helt ogenerat läge och några minuters promenadavstånd till salta bad.

 • SÅLD

  Strömstad - Lervik - Villa från 2012 med högt läge och panoramautsikt över havet

  Modern villa/fritidshus nära Nordby köpcentrum med högt läge och magnifik panoramautsikt över havet. Den väl tilltagna altanen (ca 116 m²!) runt huset ger solchanser under hela dagen erbjuder en betagande utsikt över glittrande hav.

 • SÅLD

  Munkedal - Skree - Gård om ca 60 ha, angränsande till Munkedals hamn

  Skree gård är belägen i vacker lantbruksbygd och omfattar ca 60 ha, varav ca 34 ha är produktiv skogsmark. Markerna angränsar till Munkedals hamn, gården har fiskerätt i Örekilsälven och mycket goda jaktmöjligheter. Hemtrevlig, gedigen mangårdsbyggnad med anor från början av 1900-talet, med hela 8 rum. Ekonomibyggnader såsom stor välhållen ladugård om ca 280 kvm samt gårdshus (ombyggt 2002 - 2003) om ca 140 kvm, med övervåningen inredd som ateljé med härlig öppen planlösning. Carport finns, samt gott om parkeringsmöjligheter på uppfarten och gårdsplanen. Skogsbruksplan finns, upprättad 02-2014.

 • SÅLD

  Tanum - Hamburgsund - Bohuslänsk pärla med svårslagen utsikt

  Efter årtionden av ljuvliga somrar vid havet är det tid att lämna över denna bohuslänska pärla till nya ägare. Edsudden 2 har ett svårslaget läge alldeles intill en havsvik - med badmöjligheter och fantastiska naturupplevelser runt husknuten. Tomten med det ogenerade läget är underbar, här finns både gräsmatta och hällar - och en hänförande utsikt över den glittrande viken. För gäster finns det en gäststuga om ca 27 kvm - med en betagande havsutsikt från såväl vardagsrummet som från den väl tilltagna, soliga altanen.

 • SÅLD

  Tanum - Gisslegärde - Välkommen till sommaridyllen

  Gisslegärde 4 - Välkommen till sommaridyllen! Charmigt (fritids)hus med ett naturskönt, lantligt och ogenerat läge. Insynsskyddad vacker naturtomt som blandas med fruktträd, häckar, gräsmatta och stenhällar. Övriga byggnader som tillhör fastigheten är en isolerad friggebod fr -03 som rymmer två sängplatser, garage/vagnslider samt hönshus med en vinterbonad del.

 • SÅLD

  Sotenäs - Hunnebostrand - Pittoreskt, med centralt läge

  Välkomna till detta pittoreska hus med anor från början av 1900-talet, i eftertraktade Hunnebostrand! Huset är charmigt, ljust och luftigt med många sällskapsrum och två sovrum. Det är finns också möjlighet att göra ett tredje sovrum om man så önskar. Uteplatserna ges i den lilla, söta och lättskötta trädgården med en gräsmatta och en plattsatt uteplats. Det finns även en altan framför entrédörren samt en balkong med utsikt mot hamnen - husets flera uteplatser erbjuder solmöjligheter under hela dagen! Vidbyggt garage finns, samt parkeringsmöjlighet på uppfarten framför garaget.

 • SÅLD

  Tanum - Fjällbacka - Paradläge i Oxnäs unika kulturmiljö!

  I Oxnäs unika kulturmiljö, längst ute på udden och med panoramautsikt över farvattnen i tre väderstreck, ligger fritidshuset med ett av de bästa lägena i Fjällbacka. Havskontakten är påtaglig och omedelbar, sällskaprummen erbjuder storslagna vyer och från huset har man knappt tio steg till morgondoppet. Den fantastiskt vackra tomten med solvarma hällar och en mindre, lättskött gräsplätt, ligger sydvästvänt, längst ute på udden. Under varma sommarkvällar kan man avnjuta solnedgångens prakt, alltid lika hänförande vacker, från den västervända altanen. Härifrån är det kort gångavstånd till Fjällbackas fashionabla sommarliv med båtar och butiker. Mätt av folkvimlet och intrycken i samhället, tar det sen bara några minuter att återvända till det privata paradiset intill havet, i Oxnäs. Livsnjutare - välkommen hem!

 • SÅLD

  Strömstad - Norra Hålt - Exklusivt, oerhört påkostat hus med naturskönt, avskilt läge

  Exklusivt, oerhört påkostat och smakfullt inrett hus. Man har lyft fram en känsla av lyxighet genom att använda genuina materialval och mycket vackra arkitektoniska lösningar. Här finns skiffergolv, rustika träbjälkar och timmerväggar, träpanel i taken och riktigt vackra, murade öppna spisar. Båda våningsplan har vattenburen golvvärme. I garagebyggnaden finns vedpanna med ackumulatortankar, även elpatroner finns. Uppvärmningssystemet är dimensionerat för både bostadshuset och garagebyggnaden.

 • SÅLD

  Tanum - Fjällbacka - Sjöbod med brygga och båtplats för djupgående båt

  Ett sällsynt tillfälle att förvärva en gedigen sjöbod med byggår 2002, på egen fastighet, med brygga för djupgående båt. Tänk dig en solig varm dag med glittrande spegelblankt vatten, sittande på bryggan med ansiktet mot solen, uppkavlade byxben och barfota luftande fötterna: finns det något bättre läge? Lägg sedan till en båt...

 • SÅLD

  Tanum - Hamburgsund - Sommaridyll på Hamburgö

  Sommaridyll och genuin skärgårdsatmosfär på Hamburgö, med fantastiska naturupplevelser runt husknuten. Högt belägen fastighet med lättskött tomt och hänförande vacker vy över sundet, gångavstånd till salta bad, båtlivet och restauranger.

 • SÅLD

  Sotenäs - Hovenäset - Magnifikt läge

  I Hovenäsets pittoreska kulturmiljö erbjuds nu detta högt belägna hus med panoramautsikt över havet, sjöbodarna och den vackra bohuslänska naturen! Huset inrymmer tre lägenheter - varav en paradvåning - samt lokal/rum, på bottenplan: totalt 9 rum, 3 kök och pentry. Den väl tilltagna tomten gränsar till Svineviksvägen i väst och till Resovägen, i öst.

 • SÅLD

  Strömstad - Öddö - Smultronställe på Norra Öddö

  Smultronställe! Fantastiskt vackert, ogenerat läge. Havsutsikt. Parkering och båtplats på fastlandet.  Tomten är lummig och insynsskyddad, från stugan och tomten har man havsutsikt. Härifrån är det badrocksavstånd till morgon- och kvällsdopp från solvarma hällar, det finns även en barnvänlig sandstrand. Fantastiska naturupplevelser, fina promenadstråk, bär- och svampmarker runt husknuten. Sol hela dagen! Livsnjutare, naturälskare - välkommen hem!

 • SÅLD

  Strömstad - Tjärndalen - Sommaridyll som måste upplevas

  Sommaridyll! Fantastiskt vackert beläget torp med anor från mitten av 1700-talet. Torpet har genomgått en varsam renovering och erbjuder idag en modern standard kombinerad med gammaldags charm. Flera välhållna byggnader (lillstuga med sovrum och duschrum, friggebod/förråd pumphus). Lika gemytligt som praktiskt utekök. Rejäl tomt om 3 427 m² med ogenerat läge. Gång- och cykelavstånd till salta bad, båtbryggan och till Strömstads nöjesutbud. Ett sommarställe som måste upplevas!

 • SÅLD

  Tanum - Hamburgsund - Familjevilla i toppskick

  Varmt välkomna till denna härliga, påkostade familjevilla i toppskick, på Monekilsvägen i Hamburgsund! Villan ligger på en hörntomt, med vacker inramning av den bohuslänska naturen och berget i bakgrunden. Tomten är lättskött, med en mindre gräsmatta och altaner med bra solläge på både fram- och baksidan. Med sitt havsnära läge, sitt mycket bra skick och lättskötta tomt lämpar sig villan utmärkt såväl som en bekväm permanentbostad, som ett bekymmersfritt fritidsboende.

 • SÅLD

  Strömstad - Rossö - Elegant villa på idylliska Rossö

  På idylliska Rossö, mitt i naturen och med salta bad runt husknuten, ligger denna eleganta villa från 2007. Här finns genomgående moderna materialval och inredningslösningar. Mycket stora, härliga ytor i öppen planlösning, rustik fondvägg bakom den snygga braskaminen, fullutrustat, ergonomiskt kök och lyxigt badrum. Här är det nära till fantastiska naturupplevelser och härliga barnvänliga badstränder med kristallklart vatten. Rossö hamn har man på cykelavstånd. På Rossö finns skola, livsmedelsbutik och ett piggt föreningsliv med många åretruntaktiviteter. Till Strömstads nöjesutbud tar man sig på ca 10 minuter, med bil.

 • SÅLD

  Tanum - Fjällbacka - Magnifik strandfastighet

  Unik strandfastighet om 6 970m² på egen udde med sydvästläge i Fjällbacka. Sol hela dagen och magnifik havsutsikt över Fjällbackas vackra skärgård. Knappt tio steg från huset till en härlig liten sandstrand och brygga. Friggebod med plats för fyra bäddar. Härlig altan med en oslagbar utsikt över havet. Fastigheten ligger på endast två minuters bilavstånd till Fjällbackas fina golfbana där elva av hålen spelas längs den vackra Anråsälven. Ett unikt, fantastiskt vackert och ostört läge med havet, solvarma hällar och bohuslänsk natur som närmsta granne. Ett ställe att älska på sommaren och längta till på vintern, när snögloppet kryper innanför nacken.

 • SÅLD

  Sotenäs - Hovenäset - Charmig fiskarstuga

  Charmig fiskarstuga med anor från början på 1900-talet i Hovenäsets unika kulturmiljö. Balkong med havsutsikt. Kort promenadavstånd till Hovenäsbadet.

 • SÅLD

  Sotenäs - Hovenäset - Pittoreskt, havsnära hus

  Ett hus och ett läge som måste upplevas på plats! I Hovenäsets unika kulturmiljö, i en liten pittoresk gränd - Smidesvägen - erbjuds nu denna pärla med anor från början på 1900-talet. Ett vackert, välhållet och pietetsfullt renoverat hus på granitfot. Här finns en solig altan med havsutsikt, en härlig trädgård (stor - för att vara i Hovenäset!), till stranden är det bara några få steg från ytterdörren. Stora, ljusa, vackra rum med bibehållen gammaldags charm, varsamt renoverade, med mängder av vackra detaljer. En mysig gästlägenhet i källaren för dig som går i uthyrningstankar eller önskar mer utrymme för släkt och vänner på besök. Ett hus för dig med skönhetslängtan!

 • SÅLD

  Strömstad - Öddö - Sommaridyll på Norra Öddö

  Sommaridyll ca 100 m från stranden, hamnen och båtplatsen! Mycket trevligt fritidshus med gäststuga. Rejäl solig tomt om 2382 kvm. Båtplats!

 • SÅLD

  Sotenäs - Hunnebostrand - Rymlig familjevilla

  Mycket trevligt hus med bra planlösning och havsutsikt från övervåningen. Den rejäla tomten om 2 627 m² angränsar till naturen. Varmgarage.

 • SÅLD

  Tanum - Tanumshede - Exklusiv villa

  Exklusiv, påkostad, centralt belägen villa i Tanumshede centrum, ca 6 km från Grebbestad. Separat (uthyrnings)lägenhet med egen ingång, på suterrängplan. Uthyrningslägenheten har även egen uteplats och trädgård.

 • SÅLD

  Tanum - Björnäs - Charmigt hus, gäststuga och friggebod med utsikt över viken

  Halvvägs mellan Strömstad och Grebbestad, i Björnäs, erbjuds nu denna pärla - ett charmigt, välhållet och löpande upprustat hus med högt läge och utsikt över viken. Gäststuga från 2008 - även den med en vacker utsikt - och friggebod/förråd. Tomten är stor, solrik och härligt varierad, med både gräsmatta och berg, och har ett ogenerat läge. Båtplats vid föreningens nya brygga, bara ca 150 m från huset, följer köpet. Härifrån har du ca en kvarts bilkörning till Strömstad och Grebbestads nöjesutbud, är du golfintresserad så finns det flera förstklassiga golfbanor i närheten: i Mjölkeröd, Fjällbacka, Kebal och Dynekil. Ett ställe som måste upplevas!

 • SÅLD

  Munkedal - Foss-Kleva - Naturskönt belägen gård/hästgård om ca 23 ha

  Med högt, lugnt och soligt läge och vacker natur inpå knutarna ligger denna mycket trevliga mindre gård / hästgård om ca 23 ha i två skiften.  Charmigt bostadshus om 4 rok från 1920-talet, i vacker inramning av träd. Ladugård med möjlighet till djurhållning, här går det bl a att inreda två hästboxar. Kviströms naturreservat är på gångavstånd, från Klevaberget erbjuds vacker utsikt över Munkedal.

 • SÅLD

  Tanum - Bullaren - Vackert hus med gedigna ekonomibyggnader

  Vackert hus med anor från 1850-talet och gedigna ekonomibyggnader i underbar miljö! Möjlighet till häst-/djurhållning. 15 500 m² tomt.

 • SÅLD

  Lysekil - Stora Kornö - Varsamt renoverat och ömt vårdat före detta skolhus, med anor från slutet av 1700-talet

  Stora Kornö: ett gammalt fiskeläge med 52 hus. En unik, välbevarad och pittoresk kulturmiljö där tiden står stilla. På ön erbjuds nu någonting så sällsynt som ett pietetsfullt renoverat före detta skolhus med anor från slutet av 1700- talet! Tidstypiska detaljer som oerhört vackra fönster, plankgolv, spegeldörrar, handtryckta tapeter, en härlig kakelugn. Vardagsrummet - den före detta skolsalen - är ca 50 kvm stort och har en takhöjd på över 3 m. Sjöbod och båtplats följer. Bilderna och beskrivningen gör ön och fastigheten inte rättvisa, miljön måste upplevas på plats.

 • SÅLD

  Sotenäs - Hovenäset - Bohuslänsk dröm

  I Hovenäsets unika kulturmiljö erbjuds nu detta vackra, välbevarade och ömt vårdade hus med anor från mitten av 1800-talet. En bohuslänsk pärla, intill glittrande hav och underbara omgivningar, med vattnet bara några meter från husknuten. Sjöbod på arrenderad mark, två bryggor, varav en långbrygga. Charmig, lättskött liten trädgård. Livsnjutare, skönhetsälskare - välkommen hem!

 • SÅLD

  Sotenäs - Askum - Varsamt renoverat, ömt vårdat hus med naturskönt läge

  Varsamt renoverat och upprustat hus med anor från 1800-talet, med ett lantligt, mycket naturskönt läge. Nytt driftsekonomiskt och miljövänligt uppvärmningssystem, renoverade fönster, vackra bevarade trägolv och tidstypiska tapeter. Totalrenoverat kök i massiv ek med rustika detaljer och gammal bevarad vedspis. Mycket välskött, rejäl tomt. En fastighet som måste upplevas på plats!

 • SÅLD

  Sotenäs - Kungshamn - Sjöbod/affärslokal

  Unik sjöbod/affärslokal med bästa läge precis intill havet i populära Kungshamn!

 • SÅLD

  Tanum - Hamburgsund - Ett hus som ett konstverk!

  Ca 4 km söder om Hamburgsund, granne med klippor och hav, ligger Kanebo gård inbäddad i grönska, med vidunderlig vy över det vackra bohuslänska landskapet. Fastigheten omfattar ca 2 ha mark och är bebyggd med tre huskroppar: bostadshus, ekonomibyggnad och källarvind.  Alla tre byggnaderna har totalrenoverats med varsam hand. Som belöning för sina insatser inom byggnadsvård och byggnadskultur har ägaren tilldelats Tanums kommuns byggnadsvårdspris.

 • SÅLD

  Sotenäs - Ramsvik - Granne med Sotekanalen

  Mycket trevlig stuga granne med Sotekanalen - salta bad, klippor och vandringsleder med fantastiska naturupplevelser runt husknuten! Till Smögen och Kungshamn tar du dig på mindre än 10 minuter.

 • SÅLD

  Munkedal - Storekas - Ogenerat belägen gårdsfastighet, magnifik utsikt över Gullmarsfjorden

  Gården Storekas med anor från 1700-talet ligger ogenerat och idylliskt vackert på Kvistrumberget, med en magnifik utsikt över Gullmarsfjorden så långt ut som till Bredungen och Lilla Bornö. Gården har fri jakträtt och genom sitt höga och skyddade läge ett mycket bra och varierat viltbestånd. Två fina viltvatten med möjlighet att plantera kräftor försörjer skogens invånare med friskt vatten.Fastigheten har fiskerätt i Örekilsälven som anses vara en av Sveriges bästa vildlaxälvar.

 • SÅLD

  Tanum - Grebbestad - Toppskick med högt läge och havsutsikt

  Högt och naturskönt belägen fastighet med havsutsikt. Salta bad och Grebbestads nöjesutbud på gångavstånd. Måste ses! 

 • SÅLD

  Sotenäs - Tullboden - Charmigt havsnära hus

  Ett charmigt, rymligt hus med havsnära läge.Vacker natur med berg och fina promenadstråk inpå husknuten. Till salta bad och Tullbodens vattensportklubb är det ca 200 m. En sommaridyll som måste upplevas på plats!

 • SÅLD

  Tanum - Fjällbacka - Unik strandfastighet om ca 5 ha

  Efter många ljuvliga somrar vid havet är det tid att lämna över till nya barnfötter att springa över klipporna, för nya ägare att tillbringa loja stunder blickande ut över blå vatten, segla in till umgänge i Fjällbacka för att sedan återvända till det privata paradiset på Musön, med dess solvarma hällar och över 150 meter strandlinje. Här finns badvikar, ostronbankar, egen "whiskyklippa" att på eftermiddagen njuta solens nedgång över trädtopparna.

 • SÅLD

  Tanum - Hamburgö - Tomt med fantastisk utsikt samt brygga med två båtplatser

  Tomt med klockren havsutsikt på Hamburgö. Första parkett över sundet, gångavstånd till salta bad. Kan det bli bättre? Javisst, brygga med två båtplatser följer med köpet!

Visa fler
Sunnanhem