Dela
Se filmen

På attraktiva Hamburgö - exklusivt hus fr 2016 med fantastisk vy över sundet och inloppet

Storemyrsvägen 1 - Hamburgö - Tanum | Såld | Boyta: 140 m² | Tomtyta:  665 m²

Storemyrsvägen 1

Du på jakt efter drömhuset - det exklusiva arkitektritade, högt belägna, med en härlig integritet och fantastiska vyer över sundet och inloppet - se hit!

På Storemyrsvägen 1, i en genuin skärgårdsmiljö på eftertraktade Hamburgö, någon minuts gångavstånd från salta bad, öns härliga promenadstråk och fantastiska naturupplevelser hittar vi det eleganta, mycket påkostade huset fr 2016. Utsökta materialval, generös planlösning med bl a fyra badrum/hygienutrymmen, förrådsbyggnad/garage (med utsikt), parkeringsmöjlighet för ett flertal bilar på uppfarten. Härliga, väl tilltagna insynsskyddade altaner och balkonger (om sammanlagt ca 200 m²) med utblick över Hamburgsunds båtliv. Suterrängplan med separat ingång, egna exklusiva hygienutrymmen och insynsskyddad uteplats kan med fördel användas som lägenhet för tonårsbarn eller vänner på besök.

Gångavstånd till gratisfärjan som på bara ett par minuter tar dig till Hamburgsund med dess mysiga affärer och ett flertal trevliga matställen. Pittoreska Bovallstrand och Hunnebostrand ligger på 10-15 minuters bilkörning bort, såsom även västkustpärlorna Fjällbacka (ca 6 km från Hamburgsund) och Grebbestad. Kungshamn och Smögen når man på ca 20 minuter. Livsnjutare - välkommen hem!

Fakta

Adress:
Storemyrsvägen 1, Hamburgsund
Kommun:
Tanum
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggår:
2016-2017
Boarea:
140 m²
Antal rum:
4 varav 3 sovrum
Tomtyta:
 665 m²

Ansvarig mäklare

Mari Jankovski

Mari Jankovski

Fastighetsmäklare
073-99 639 55 info@sunnanhem.se

Beskrivning

Huset har sammanlagt ca 240 m² golvyta, fördelade på suterräng-, entré- och övre plan.

Entréplan: huvudingång från baksidan tar oss till en hall med golv av flammad bohusgranit. Redan i hallen möts besökaren av en vacker vy mot de generösa sällskapsutrymmen och matplatsen i burspråk, med utsikt över sundet. Direkt till höger i hallen finns entréplanets snygga helkaklade toalett/dusch, med golv i oktogon-klinker i vitt och blått (golvvärme finns).

Entréplanet disponerar kök..., matplatsdel i burspråk och generöst tilltaget vardagsrum - allt i öppen planlösning. Vitvarorna i köket är från 2017 (ugn: Electrolux; spis: Siemens, 80 cm; kyl med kolsyrat vatten: Electrolux; frys med ismaskin: Electrolux; diskmaskin: Siemens; fläkt: Fjäråskupan med fjärrkontroll). Den exklusiva diskbänken av massiv ek har uppfällbara eluttag.

Från alla fönster har man härliga vyer antingen över sundet eller det bohuslänska klipplandskapet och skärgårdsmiljön. Entréplanet (såsom även de andra planen i huset) har enhetliga golv. På entré- och övre plan är det 30-mm (!) ekgolv med mycket vackra, breda tiljor, i alla rummen. Taket är klätt med snygg vit "rough"-panel, dimbar ledbelysning både på detta plan och i resten av huset. Braskaminen (en dansk Svendsen Pejse) med eldstadsplan av utsökt vacker italiensk marmor erbjuder skön värme under den kalla delen av året. Glasdörrarna vid matplatsen består av ett dragspelsparti i komposit och skapar, när fullt öppna, en vacker integration mellan inne och ute. Entréplanet har inbyggt stereosystem (Sonos), styrbart bl a via telefonapp.

Övre plan nås via en gedigen platsbyggd trappa i ek, lika skön att se som att gå på. Detta våningsplan disponerar två rymliga sovrum och ett lyxigt badrum. Det sovrum som vetter mot sundet har glasdörrar med dragspelsparti som leder till en balkong med en bedårande utsikt. Badrummet har bl a dubbla handfat (Björbo) och ett handgjort gjutjärnsbadkar, tillverkat i Portugal, med lejontassar. Kaklet på väggarna är 90x30-kakel med dekorlister, golvet har svartvit oktogon-klinker, golvvärme finns. Också badrummet har glasdörrar med utgång till balkong med en betagande vy över sundet och inloppet - en vy som även kan åtnjutas från badkaret...

Suterrängplan: på detta våningsplan finns ett sovrum med egen insynsskyddad uteplats, separat WC och ett snyggt helkaklat dusch-/relaxrum med en svängbar måttanpassad glasvägg - förmodligen ett av de mest exklusiva valen av duschväggar för nisch. Intill duschrummet finns ett utrymme som är förberett för bastu (används f n som förråd). På suterrängplanet finns även teknikrummet med bl a värmepump, varmvattenberedare och tvättmaskin (Miele). Golven på detta plan har klinker och golvvärme. Suterrängplanet har även en separat ingång och kan med fördel användas som en egen "lägenhet" - praktiskt med tonårsbarn eller gäster.


Visa mer Visa mindre

Fastigheten

Typ

220, Småhusenhet, bebyggd. 1 ½ plans i suterräng; fritidshus.

Servitut, planbestämmelser mm.

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Väg, 1435-1209.1.

Byggår

2016-2017

Storlek

Boarea 140 kvm. Areauppgifter enligt fastighetsinformation och säljarens upplysningar. 4 rum varav 3 sovrum.

Byggnadssätt

 • Betong.
 • Betongplatta; delvis krypgrund.
 • Trä.
 • Trä; stål (avlasningsbalkar).
 • Trä.
 • Plåt.
 • Lackerad plåt.
 • SP-fönster. 3-glas i träram med aluminium.
 • Frånluft (äv ventilation) med återvinning.
 • Kommunalt VA.
 • Larm finns, ej inkopplat.
  Programmerbar ljusstyrd fasadbelysning.

Tv och bredband

Bredband: Fiber framdraget, ej kopplat.

Tomt

Tomtarea 665 m² (friköpt). Tomten: naturtomt med havsutsikt. Trädäck och 2 balkonger (sammanlagd yta ca 200 m²). Parkeringsmöjlighet för ett flertal bilar på uppfarten och den stensatta gårdsplanen.

Bilplats och övriga byggnader

Förrådsbyggnad/garage om ca 18 m².

Övrigt

Energideklaration
Energideklaration krävs ej, enligt för försäljningstidpunkten gällande bestämmelser (fastigheten används av nuvarande ägare under kortare period än fyra månader om året).

Allmänt
Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på officiell fastighetsinformation och säljarens upplysningar. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Planlösningar i objektpresentationen är framtagna från skisser, intentionen har varit att visa hur utrymmen disponeras. Avvikelse mellan planlösningar och verkliga förhållanden kan förekomma.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Budgivning
Öppen budgivning tillämpas. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Film

Bilder

Högt läge med bra integritet  

Utsikt, sovrum 1  

Hus och förrådsbyggnad/garage  

 

Utsikt över sundet och inloppet, från balkongen  

Högt läge med utblick över sundet  

Generöst tilltagna uteplatser med bra integritet  

 

Huset och förrådsbyggnaden/garaget  

 

 

Välkommen in!  

 

Platsbyggd hatthylla i ek  

Entréplanets badrum  

Vy från kök och vardagsrum mot entré  

 

 

Detaljbild, braskamin  

Detaljbild, eldstadsplan av exklusiv italiensk marmor  

 

 

 

 

Detaljbild, köksö med bänkskiva av massiv ek  

Uppfällbara eluttag  

 

Detaljbilder  

 

Matplatsdel  

Glasdörrar med dragspelsparti skapar en fin integration mellan inne och ute  

Generöst tilltagna uteplatser med härlig integritet och betagande vyer  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Platsbyggd trappa i ek  

 

Sovrum 1 på övre plan  

 

Glasdörrar med dragspelsparti i komposit även här  

Utsikt från sovrummet och balkongen  

Badrum med handtillverkat gjutjärnsbadkar och egen balkong  

 

Utsikt från balkongen - även från badkaret har man utblick över sundet  

 

 

Praktiskt förråd i anslutning till badrummet  

 

 

Från badrum mot hall och sovrum 2  

Från sovrum 2 mot hall och badrum  

Sovrum 2  

Den snygga platsbyggda trappan igen  

Suterrängplanet har separat ingång och egna hygienutrymmen  

Sovrum med utgång till insynsskyddad uteplats, på suterrängplan  

 

 

 

Dusch-/relaxrum med vacker mosaikvägg och exklusiv måttanpassad, svängbar glasvägg  

 

 

Fantastiskt fin badplats i Vänd igen, på några minuters promenadavstånd  

 

Fastighetskarta  

Karta

Klicka på kartan för att zooma in/ut